Pulat Çeke Facebook Twitter LinkedIn

Racat tradicionale të pulave Çeke


 • Faqja kryesore
 • Historiku i pulave Çeke
 • Pula Çeke të verdha laroshe
 • Pulat Shumava
 • Vezë duke u çelur për shitje
 • Na kontaktoni
 • Pulat Çeke

  Qëllimi i këtij websiti është të promovojë racat vendase të pulave Çeke dhe të kontribuojë kështu në ruajtjen e biodiversitetit të pulave. Në kohët e sotme, vetëm 2 raca pulash ruhen në territorin e Çekisë - Pula Çeke të verdha Laroshe dhe pula Shumava.

  Fotot Pula Çeke të verdha laroshe, gjeli Fotot Pula Çeke të verdha laroshe, pula klloçkë


  Copyright © Pulat Çeke, 2008-2024. All rights reserved. Ndryshimet e fundit: 01. prill 2024